Visitorspots  SearchClose searchMenuClose menu
bubble

Kontakt os

VisitorSpots er et nyt digitalt værktøj, der hjælper turister med at finde særligt gode tilbud, ekstra fordele og små overraskelser for alle medlemmer af familien.

VisitorSpots er lavet i et samarbejde mellem to destinationsselskaber: Visit Lolland-Falster & Destination SydkystDanmark. Tilsammen dækker vi områderne Sydsjælland, Møn og Lolland-Falster.

Projektet er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Du er velkommen til at sende os ris og ros på info@visitorspots.dk.

Skal din virksomhed være en del af VisitorSpots?

Vi søger løbende gode tilbud og fordele til turisterne i sæsonen 2021. Så har I et eller flere unikke tilbud eller fordele til turisterne, som passer i en eller flere af kategorierne: FunSpots, CultureSpots, OutdoorSpots, ShoppingSpots og FoodSpots, så kontakt os og bliv en del af websitet.

Det er gratis at blive en del af VisitorSpots, men I forpligter jer som virksomhed til at indrapportere hvor mange, der har benyttet sig af tilbuddet efter sæsonen.

Hvis I kunne være interesserede i at bidrage med relevante tilbud og fordele på VisitorSpots, er I mere end velkommen til at kontakte til os på info@visitorspots.dk, så vi sammen kan finde en passende løsning, der kommer både jer og turisterne til gavn.

 

Close
Sitemap