Visitorspots  SearchClose searchMenuClose menu
bubble

Om VisitorSpots

Visionen bag

VisitorSpots samler fordele og tilbud på Sydsjælland, Møn og Lolland-Falster.

Vi har kun ét formål: At flere besøger og benytter sig af vores fantastiske turistattraktioner, overnatningssteder, spisesteder, shoppingmuligheder og oplevelser indenfor kultur, natur m.v.

Sådan fungerer det

VisitorSpots er et nyt digitalt værktøj, der hjælper dig med at finde særligt gode tilbud, ekstra fordele og små overraskelser for alle medlemmer af familien.

Med VisitorSpots ved hånden har du som turist nem adgang til en samling af spændende tilbud og fordele. Vi har samlet vores tilbud og fordele i forskellige kategorier, som vi kalder "Spots".

Vi har FunSpots, CultureSpots, OutdoorSpots, ShoppingSpots og FoodSpots.

Det er ganske gratis at benytte sig af tilbud og fordele på vores website. Fordelskuponer kan bruges direkte fra din telefon eller tablet ved at vise din skærm ved ankomst. Du kan desuden vælge at downloade fordelskuponen som PDF eller få den tilsendt som e-mail (sidstnævnte mulighed kræver oprettelse af en profil).

Når du opretter en profil, kan du gå op opdagelse på websitet og sende fordele til din e-mail efter ønske, gemme som favoritter samt modtage vores nyhedsbrev med inspiration. Det er ganske gratis.

Partnerne bag

VisitorSpots er udviklet i et samarbejde imellem to destinationsselskaber: Destination SydkystDanmark og Visit Lolland-Falster.

Vi dækker samlet kommunerne Stevns, Faxe, Næstved og Vordingborg Kommuner på Sydsjælland og Møn, samt Lolland og Guldborgsund Kommuner på Lolland-Falster.

VisitorSpots er udviklet med støtte fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Close
Sitemap